Фейсбук Два пъти седмично извозват едрогабаритни отпадъци във Варна, съобщиха от Дирекция

...
Фейсбук
Два пъти седмично извозват едрогабаритни отпадъци във Варна, съобщиха от Дирекция
Коментари Харесай

Два пъти седмично извозват едрогабаритни отпадъци във Варна

 Фейсбук Два пъти седмично извозват едрогабаритни боклуци във Варна, оповестиха от Дирекция " Управление на сигурността и надзор по публичния ред “.

Два пъти седмично профилирани коли на сметопочистващите компании правят превозване на едрогабаритни боклуци до 1 пространствен метър, сложени до съдовете за битови боклуци. Гражданите могат да изхвърлят шкафове, дивани, столове, матраци, маси, мокети, килими, порти. При по-големи количества боклук обаче е належащо да бъдат предадени на лицензирана компания за превозването им до депото в с. Въглен.

Не е позволено слагането до кофите за боклук на излязло от приложимост електрическо и електронно съоръжение (печки, климатици, хладилници и др.). Същото може да бъде предадено безплатно на оползотворяваща организация, с която Община Варна има подписан контракт, посредством подаване на поръчка на тел. 080014100, като след включване в графика отпадъка ще бъде взет от вкъщи на жителите. Забранено е и да се изхвърлят строителни боклуци – този тип боклук наложително е належащо да се съобщи на лицензирана компания.

Графиците може да изтеглите и на формалния уебсайт на Община Варна, www.varna.bg, раздел " Услуги “, Графици за транспортиране на едрогабаритни боклуци - http://varna.bg.

Телефоните за връзка са следните:

- Фирма " ЗМБГ “ АД, която дава отговор за регионите " Одесос " и " Приморски ", както и за кметствата Тополи, Казашко, Каменар и Константиново – 052 503 801;

- " Горещ " телефон за връзка - 080 080 806;

- Сектор “Екологичен надзор " при Община Варна – 052 820 152; 052 820 345;

- Район “Приморски " – 052 359 158;
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР